Citácia:
Na prvom rande:
On: „Pracujem so zvieratami každý deň!“
Ona: „Ach, aké milé! Čo to robíš? “
On: „Som mäsiar.“
Citácia:
– Ja že pre teba nepohnem prstom? opýtal sa v momente, keď stláčal spúšť.
Citácia:
Horoskop na zajtra: Zajtra Vás budú všetci chváliť, nosiť na rukách a zahŕňať kvetinami. Pohreb je už taký…
Citácia:
Ide lovec po púšti a uvidí leva. Chce nabiť pušku, ale zistí, že sa mu minuli náboje, padne na zem a začne sa modliť: „Pane Bože, daj tomuto levovi kresťanské myšlienky.“ „Lev padne na kolená a modlí sa: „Pane Bože, požehnaj tento pokrm, ktorý hodlám prijať.“
Citácia:
Nemám rád svadby. Babičky ma štípali po tvária hovorili: „Ty budeš Ďalší:“ Nechali to nedávno po tom, čo som to isté začal hovoriť ja im na pohreboch.
Citácia:
Vieš, kde je najväčšia sranda? Na cintoríne. Položia tam cez teba dvojmetrový kameň s nápisom: Nech ti je zem ľahká!
Citácia:
Prečo má smrtka kosu?! Lebo nemá papiere na kombajn!
Citácia:
Stretnú sa dvaja známi upíri pred nemocnicou: „Tak čo, zase sa ideš rozšupnúť na transfúzku? hovorí jeden druhému. „Ale kdeže, dnes mi nieje nejak dobre. Vezmem si iba zopár použitých obväzov, urobím si čaj a pôjdem si ľahnúť.“
Citácia:
Kde nájdete zdravie, bohatstvo a šťastie? V slovníku.
Citácia:
Nápis na náhrobnom kameni: „Nesmúťte, neplačte, ja som vás neopustil, ja som vás len predbehol.“
Citácia:
Lekár pacientovi: – No tak sme dostali definitívne výsledky vašich testov. Do týždňa ste z nemocnice vonku. – Výborne, ďakujem pán doktor! – Ééé… Vy ste ma nesprávne pochopili…
Citácia:
Čo sa vznáša nad masovým hrobom? Kolektívny duch.
Citácia:
Viete, aká je najhoršia smrť pre vegetariána? Keď ho pochovajú v masovom hrobe.
Citácia:
Pred popravou kat povzbudzuje odsúdeného, ktorý má strach: – Nebojte sa! Smrť vôbec nie je hrozná, ani sa nenazdáte a bude po vás.
Citácia:
Ide večer chlap z práce a uvidí vychádzať nejakého chlapa z cintorína. A tak zastaví a spýta sa ho: „To sa nebojíte chodiť večer po cintoríne?“ „Od tej doby, čo som po smrti, tak nie.“