Posielam mail MUDr. Jedličkovi (
peterjedlicka@yahoo.com )
Vážený pán Jedlička,
ešte ako študent ste pred dvomi rokmi pripsievali dosť intenzívne do diskusného fóra na
www.prolife.cz. Potom to diskusné fórum zrušili. Pán Lajčiak z Katolíckej univerzity v Ružomberku, ktorý pomáhal technicky s tvorbou
www.prolife.sk a verím, že ešte pomáha, mi ešte pred dvomi rokmi hovoril, že bude fórum o živote od počiatku aj na slovenskom internete.
A dnes nie je ani na českej, ani na slovenskej a ani na poľskej (Niežeby som mal s inými jazykmi veľmi vážne problémy) Pro life stránke.
Čo si o tom myslíte? Existuje takéto diskusné fórum na inej adrese (Zopár otázok a odpovedí je aj na str. p. Hudáka)?
Mohli by ste sa zatiaľ vyjadriť k tejto otázke. Na Areopágu (Navštívite nás niekedy, alebo vstúpi tam niekedy niekto z toľkých mnohých slovenských Pro life hnutí?) -
www.christ-net.sk bola diskusia o tom, či sú ma Slovensku kompletne vybavené nemocnice, ktoré nevykonávajú umelé potraty. Ja som tam uviedol, čo som si pamätal spred dvoch rokov:
Potraty nevykonávajú v Ružinove, v štátnej nemocnici v Nitre, vo Fakultnej nemocnici v Trnave a v nemocnici v Trstenej. Mohli by ste tento zoznam aktualizovať, resp. opraviť?