SHA píše:
To "ošúchané klišé o intuícii" ako to ty nazývaš je tu od rána vekov.
-TU JE CITOVANÝ HANS Nikto nemôže za to,že ty nemáš pocity,lebo ako píšeš ich nepotrebuješ.Keď nepotrebuješ tak nepotrebuješ,veď ťa nikto nenúti počúvať srdce.Počúvaj len rozum a basta.Ale prečo si myslíš,že to čo ty necítiš alebo nemáš ,to necíti a ani nemá nikto iní?!Nepotrebuješ rozprávky,no bóže,ani ja ich nečítam pred s paním ,ale učím sa z nich .
- TU UŽ JE ZRAZU INTERPRETOVANÝ SCIROCCO :) Fakt si ma pobavil s tou "babulienkou"/ale odpúšťam ti ,asi to ináč nevieš/ , tá tvoja blahosklonosť ma trochu dožrala - ale to asi musíš ešte dospieť.
No ,tú dlhú slovnú hračku ,alebo čo to bolo na konci ,to si napísal preto ,aby si ľudí vyviedol z miery?Odpísala som si ju , ďik,nech si už s ňou chcel naznačiť čokoľvek.
Noa tým ženským myslením som chcela napísať len toľko,že už by bolo načase,aby sme si uvedomili,že len spoluprácou dvoch polarít môžeme nastoliť rovnováhu na Zemi.Kým budeme súťažiť kto je lepší ,múdrejší a inteligentnejší nemáme nádej. SHA

NECHCEM ŤA TERAZ FAKT ŽIADNOU ĎALŠOU „BLAHOSKLONNOSŤOU“ DOŽRAŤ, PROVOKOVAŤ, ANI NIČ PODOBNÉ – BERIEM ŤA AKO ČLOVEKA, MÁM K TEBE ÚCTU, VÁŽIM SI ŤA AJ AKO „POLARITU“, KEĎ CHCEŠ...
ALE PROSÍM, PROSÍM A EŠTE RAZ ŤA PROSÍM – NEROB MI TO, LEBO TAKÁTO ZNôŠKA NEZMYSLOV, KTORÉ SI DOKÁZALA VTESNAŤ NA TAKÝ MALÝ PRIESTOR, NEMÁ A DÚFAM, ŽE UŽ ANI NEBUDE MAŤ OBDOBY NA TOMTO DISKUSNOM FÓRE.
PREČO TO MUSÍM TAKTO KONŠTATOVAŤ?
NEBUDEM SA ZDRŽOVAŤ SUBTÍLNOSŤAMI – AKO, KTO JE ZRELŠÍ (HLAVNE KEĎ BY SO MAL O TOM HOVORIŤ S NIEKYM, KTORÉHO TAKÉTO A PODOBNÉ VECI „DOŽIERAJÚ“ A „VYVÁDZAJÚ Z MIERY“)
ALE TO, ŽE SA TI PODARILO ZMIEŠAŤ DVOCH ĽUDÍ DOHROMADY, KONKRÉTNE SCIROCCA A MŇA (A ZÁROVEŇ DVE ÚPLNE NESÚVISIACE TÉMY) – TAK TO SI FAKT ZASLÚŽI NEJAKÝ METÁL.
NA ZÁVER TEJTO SMIEŠNO-SMUTNEJ EPIZÓDKY VARI LEN DODÁM, ŽE ČO SA TÝKA MOJICH OTÁZOK (HANSOVÝCH!)

, NEODPOVEDALA SI ANI NA JEDNU.
A ČEREŠNIČKOU NA TORTE UŽ JE VARI LEN TÁ AKÁSI „DLHÁ SLOVNÁ HRAČKA KTORÚ SI TAM NAŠLA.
(fakt, ľudia čo keď to mal byť už ten pokus o spájanie polarít - "ideologicky" by to možno ušlo, len malá chybička se vloudila- chcela si spojiť dvoch mužov)