Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Aktuálne spoločenské dianie, kultúra a literatúra » Svetské dianie

[ Príspevkov: 3234 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 216  Ďalší
Autor Správa
Poslať 18.03.2023 17:41:16   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

od 24.11.2009 0:52:31
napísal 24038 príspevkov
napisal som ze v porovnani ako to robili este horsi ako oni

Poslať 18.03.2023 17:51:21   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

od 16.11.2006 13:42:16
napísal 25646 príspevkov
misojogi píše:
napisal som ze v porovnani ako to robili este horsi ako oni
Ale napisal si, ze to bol "DOBRY SKUTOK" ! :evil:
Myslis, ze tie odvlecene deti na Ukrajine nemali uz ziadnych inych PRIBUZNYCH ?
Trebars v NEOKUPOVANEJ ZONE ?
Alebo aspon dobrych susedov, priatelov - svoju KOMUNITU ?

Poslať 18.03.2023 18:51:42   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
legionar píše:
https://www.expres.cz/zpravy/matous-bulir-tomas-zdechovsky-ukrajina.A230316_112933_dx-zpravy_stes
Takto sa to robi s klamarom a provokaterom ... :lol:
Loz nie je "alternativny nazor" ! :evil:
vtip je v tom ze on nie je rusifil ale ukrajinofil a napriek tomu "dostal po hube" len preto lebo nehovori to co mainstream
https://www.vidlakovykydy.net/index.php/clanky/sili-nam-demon-sili

vies dokazat ze klamal? neklamal len povedal nepohodlnu pravdu, ze nie vsetko je take ako sa zda

to ze ten magor ho mlati este neznamena ze ma pravdu, mlati ho nespravodlivo

Naopak Zdechovsky je mimo
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Mam-pocit-ze-dlouho-nic-nenatoci-Zdechovsky-se-smal-Bulirovi-Ted-je-venku-brutalni-VIDEO-732391

Poslať 18.03.2023 19:19:38   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

napísal 25646 príspevkov
misojogi píše:
legionar píše:
https://www.expres.cz/zpravy/matous-bulir-tomas-zdechovsky-ukrajina.A230316_112933_dx-zpravy_stes
Takto sa to robi s klamarom a provokaterom ... :lol:
Loz nie je "alternativny nazor" ! :evil:
vtip je v tom ze on nie je rusifil ale ukrajinofil a napriek tomu "dostal po hube" len preto lebo nehovori to co mainstream
https://www.vidlakovykydy.net/index.php/clanky/sili-nam-demon-sili

vies dokazat ze klamal? neklamal len povedal nepohodlnu pravdu, ze nie vsetko je take ako sa zda

to ze ten magor ho mlati este neznamena ze ma pravdu, mlati ho nespravodlivo

Naopak Zdechovsky je mimo
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Mam-pocit-ze-dlouho-nic-nenatoci-Zdechovsky-se-smal-Bulirovi-Ted-je-venku-brutalni-VIDEO-732391
On je ukrajinofil asi ako Ty si genius ...
On je predovsetkym hajzel.
A Tvoje sugestivne otazky, ci viem dokazat, ze neklamal, si nechaj pre svoju mailovu komunitu ! :evil:
Dokazali mu to ti, co tam NAOZAJ bojuju - a dokazali mu to celkom spravnym sposobom.

P.S. Mozno aj Tebe by sa obcas zislo par poza usi.
Za to, co tu uplne bez hanby predvadzas ... :evil:

Poslať 19.03.2023 0:00:23   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
Citácia:
Mezinárodní trestní soud (ICC) vydal zatykač na Putina a také na zmocněnkyni Kremlu pro práva dětí Mariji Lvovovou-Bělovovou. Západní státy včetně Česka i Ukrajina krok ICC označily za historický a přivítaly ho. Rusko stejně jako USA jurisdikci ICC neuznává. Kreml zatykač odmítl s tím, že nemá právní základ.
Tribunál v Haagu vydal zatykač na Putina, obvinil ho z válečných zločinů

Důvodem pro zatykač je obvinění, že Rusko uneslo ukrajinské děti a dospívající a poslalo je do převýchovných táborů na ruském území. Moskva se s tímto programem, který označuje za humanitární misi na ochranu ukrajinských sirotků a opuštěných dětí, nijak netají.

V únoru zveřejněná studie americké Yaleovy univerzity uvedla, že Rusko drželo nejméně šest tisíc ukrajinských dětí v přinejmenším 43 zařízeních na okupovaném Krymu a v Rusku určených zřejmě na převýchovu.
Dostat Putina před tribunál v Haagu je nemožné, říká bývalý vyšetřovatel Dzuro

Hlavní prokurátor ICC Karim Khan v rozhovoru se stanicí CNN uvedl, že zatykač na Putina je jenom prvním krokem z řady dalších vyšetřování v souvislosti s ruskou invazí na Ukrajinu. ICC podle něj zkoumá nesčetné množství obvinění a důkazů.

Mezinárodní trestní tribunál v Haagu soudí jednotlivce za zločiny proti lidskosti, genocidu a válečné zločiny. Návrhy na zahájení procesu může podat stát, jehož se případ týká, žalobce tribunálu nebo Rada bezpečnosti OSN.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/biden-usa-putin-zatykac.A230318_071128_zahranicni_vlc
ako vidis Moskva to berie ako humanitarnu akciu cize su na to hrdi ,,,

Poslať 19.03.2023 0:02:02   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
Citácia:
Dokazali mu to ti, co tam NAOZAJ bojuju - a dokazali mu to celkom spravnym sposobom.
co mu dokazali? len to ze nebol na fronte v prvej linii ale to ze sa mu vojaci stazovali na rozkradanie zbrani (bezne na Ukrajine) to mu nevyvratili
- korupcia je tam obrovska aj vzdy bola - nas Fico je len slaby odvar

Poslať 19.03.2023 11:54:35   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

napísal 25646 príspevkov
https://sita.sk/smer-taraba-a-kuffovci-chcu-diplomaticke-riesenie-vojny-na-ukrajine-a-poziadavky-maju-aj-na-docasne-poverenu-vladu/

Spiny mizerne !
Tak oni navrhuju "diplomaticke riesenie, ktore by zohladnovalo zaujmy oboch stran" ?
Cize kapitulaciu Ukrajiny a odovzdanie jej uzemia AGRESOROVI, ktory ich napadol, nici a vrazdi ?! :evil:

1. Parlament odhlasoval, ze Rusko je teroristicky stat.
2. Podporovanie terorizmu je u nas trestny cin.
3. Patria do basy ! Toto nie je "iny nazor", toto je otvorena podpora ZLA.

Poslať 19.03.2023 14:02:50   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
Citácia:
Tak oni navrhuju "diplomaticke riesenie, ktore by zohladnovalo zaujmy oboch stran" ?
Cize kapitulaciu Ukrajiny a odovzdanie jej uzemia AGRESOROVI, ktory ich napadol, nici a vrazdi ?!
mas nejaky lepsi napad? Taky ktory by bol aj realny?
navyse tamojsi obyvatelia sa uz tesia ze konecne pridu rusi a bude mier ... tam totiz byvaju proruski obyvatelia, uz aj nase media o tom hovoria
Ukrajinci sa ohanaju tym ze dobyju napsat Krym, aky by to malo zmyysel ak je tym 90% obyvatelov alebo kolko presne rusov?
navyse Krymcania si to odhlasovali sami uz v roku 1992, len Ukrajina im to zablokovala

Poslať 19.03.2023 14:05:36   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
Citácia:
Parlament odhlasoval, ze Rusko je teroristicky stat.
a za Slovenskeho statu sme vypovedali vojnu USA, to je podobne
my nie sme diplomaticki, my sme len ako pes na retazi ktory zurivo steka na povel svojho pana (ktory je v zahranici)

Poslať 19.03.2023 14:06:11   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

napísal 25646 príspevkov
misojogi píše:
Citácia:
Cize kapitulaciu Ukrajiny a odovzdanie jej uzemia AGRESOROVI, ktory ich napadol, nici a vrazdi ?!
mas nejaky lepsi napad? Taky ktory by bol aj realny?
navyse tamojsi obyvatelia sa uz tesia ze konecne pridu rusi a bude mier ... tam totiz byvaju proruski obyvatelia, uz aj nase media o tom hovoria
Ukrajinci sa ohanaju tym ze dobyju napsat Krym, aky by to malo zmyysel ak je tym 90% obyvatelov alebo kolko presne rusov?
navyse Krymcania si to odhlasovali sami uz v roku 1992, len Ukrajina im to zablokovala
1. Keby si aspon spinavo neklamal ! Pozri si, ake % Ukrajincov chce stale Ukrajinu BRANIT.
2. Na Kryme si to odhlasovali KOLABORANTI ! Ak si na juhu Slovenska odhlasuju Madari "svoju republiku", ktora sa bude chciet pripojit k Madarsku, aj tam budes taky "velkorysy" ? :evil: :evil: :evil:

Poslať 19.03.2023 14:07:17   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

napísal 25646 príspevkov
misojogi píše:
Citácia:
Parlament odhlasoval, ze Rusko je teroristicky stat.
a za Slovenskeho statu sme vypovedali vojnu USA, to je podobne
my nie sme diplomaticki, my sme len ako pes na retazi ktory zurivo steka na povel svojho pana (ktory je v zahranici)
Hovor za seba ... :lol: :lol: :lol:

Poslať 19.03.2023 14:09:16   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
ja opisujem nasu vladu a verejnych cinitelov ze ako sa chovaju, sme americka kolonia na dialkove ovladanie na baterky

Poslať 19.03.2023 14:20:26   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

napísal 25646 príspevkov
misojogi píše:
ja opisujem nasu vladu a verejnych cinitelov ze ako sa chovaju, sme americka kolonia na dialkove ovladanie na baterky
A este aj nemecka, francuzska, anglicka, pre tie slabsie povahy mozno aj spanielska, talianska a portugalska ...
To, ze sme americka kolonia, Ti bulikaju prave tie proruske svine, ktore z toho chcu nieco vytazit pre seba.
A hlavne - ktore CHCU, aby sme boli RUSKA KOLONIA !!! :evil: :evil: :evil:

Poslať 19.03.2023 15:01:26   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
staci pozriet aki hujeri su vo vlade, s poslusnym predklonom smerom na Zapad

dnes sa mi akurat snivalo o Putinovi, ze sme sa spolu stretli a bol to spravny ferovy chlapik, pokecali sme spolu na pive a bolo to fajn ....
.
nemozem za to fakt sa mi to snivalo a akurat dnes, asi privela sledujem v mediach o Putinovi co sa pise ...
bol vazny ale pritom taky spravny kamarat co ta podrzi

Poslať 19.03.2023 15:04:14   Re: VOJNA NA UKRAJINE - čo robiť

Obrázok užívateľa

napísal 24038 príspevkov
Citácia:
Putin na koni
by facebook Marie Divišová 19 března, 2023

Mezinárodní soud pro lidská práva vydal mezinárodní zatykač na Putina, a ten platí ve 123 zemích. Což je veliký průšvih. Ten zatykač na Putina, to se zkrátka nepovedlo.

Protože ať už dopadnou boje na Ukrajině jakkoliv, situace neskončí porážkou Ruska. Za Rusko se totiž postavily státy, které mají více než polovinu obyvatel planety, mezi nimi několik států s největší světovou ekonomikou (Indie, Čína …). A ti všichni budou Rusko podporovat i dál, protože ze svojí koloniální minulosti dobře vědí, že kdyby Rusko prohrálo, budou další na řadě, na koho vyrazí NATO s nabroušenými zuby.

Takže se nakonec bude muset jednat, a jednat se bude muset s Putinem.
A protože kvůli zatykači Putin nemůže jet nikam na Západ, jednání budou muset probíhat tam, kam Putin přijet může.
Takže západní politici budou muset naklusat do země, která zaručí Putinovi bezpečnost:
1) do Číny – což je pro západ polovina porážky
2) do Běloruska – což je pro západ druhá polovina porážky
3) do Turecka – ale to jedině v případě, že Erdogan vyhraje volby a pak si to sultán fakt užije
4) do zemí bývalého SSSR – Kazachstán, Uzbekistán, Turkmenistán, Azerbajdžán ad – a to si ti „diktátoři“ taky užijí
5) přímo do Ruska – a to pro Západ bude porážka od samého začátku

Ještě také mohou ten zatykač zrušit, ale toho byrokrati nejsou schopní. A i kdyby ho zrušili, stejně Putin nikam na Západ nepojede, takže opět body 1 – 5

Zkrátka Putin je na koni.
o zabavu postarane, proste je to mimo reality

[ Príspevkov: 3234 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 216  Ďalší

Obsah fóra » Aktuálne spoločenské dianie, kultúra a literatúra » Svetské dianie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť