legionar píše:
Vlkodlak píše:
Mimochodom, keď už ideme vešať do prievanu, ktorý argument námestníka GP bol nesprávny, teda hodný zavesenia ?
Mne staci JEDEN - na tieto veci mame vysetrovatelov a SUDY !!!
Bodka.
Zasa vedľa ako tá jedľa. Čo som počúval tlačovku GP, námestník podrobne popisoval dôvody zrušenia rozhodnutí.
Vymenoval rad dôvodov, defacto aj tie, ktoré už skoro pred trištvrte rokom uvádzal dekan Burda. Ty si sa
(ako som predpokladal) nedotkol ani jedného jediného, ktorým sa dôvodilo zrušenie rozhodnutí..
Dovolím si uviesť, že odborná obec z tohto rozhodnutia vôbec, ale vôbec nie je prekvapená.
A povedzme si pravdu, ten rozruch čo sa teraz robí nie je cielený na odbornú obec, ale na rozvášnený dav. Napríklad aj na teba.
Rozhodnutie GP má však ešte jeden zaujímavý záver. A to budú zasa tí slušnoľudia balamutiť rozvášnenú verejnosť.
Tým, že neboli naplnené znaky na spáchanie zločinu založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny vec síce môže zostať skrze výberovej príslušnosti na NAKAe ale dozor by mala vykonávať Okresná, resp, krajská prokuratúra v BA. Teda určite nie Špeciál. A v obdobnej veci už raz, keď bol dozor na kraji vyšetrovateľ NAKA sám zastavoval trestné stíhanie. To som zvedavý čo spraví teraz ...
To budú emócie, to zasa budú reči o mafii. To zasa bude Verona perliť. Predpokladám, že i s tebou ....

Už sa teším na tie výplody.