Citácia:
som bezradný. Neviem čo iné mám robiť, aby ma s tým prestal obťažovať.
ze ti nenapadlo to najjednoduchsie riesenie: napisat aku VS si skoncil ak si skoncil alebo napisat aku strednu skolu si skocil pripadne ci mas maturitu
Ty ale nechapes suvislost
najprv si urazal Vlkodlaka, ked som sa ho zastal tak si mi zacal nadavat ze som satan a diabol a udal si ma za to ze som si ta dovolil skritizovat a ziadat od Teba asi si sa voci Vlkodlakovi spraval slusne
teraz si sa
opakovane navazal do Legionara ale vobec ti to nevadilo ze si opakovane
zhadzoval jeho vzdelanie a inteligencnu uroven a opat ked som sa zastal Legiho tak si ma nazval
satanom a diablomMohol si sa aspon zamysliet nad tym ze
ostatni co tu sme si Legiho vazime aj napriek jeho odlisnym nazorom, ale ty si zhadzoval okrem ineho aj jeho uroven vzdelania.
Ako reakciu na to sa ta
ako prvy spytal Legi ze aku mas vlastne VS kedze nedokazes ocenit vzdelanie inych
neodpovedal si mu ale mna to zaujalo a ked
som videl Tvoje opakovane utoky na Leghiho
tak som sa zacal pytat aj jazacal si sa vyhovarat (cize urazat druheho nemas problem ale priznat aku skolu si skoncil ty uz problem mas)
a namiesto toho aby si povedal ci vobec mas VS alebo aku VS si skoncil tak si zacal zasa urazat
Dal som ti druhu sancu a spytal sa
ci mas aspon strednu skolu a maturitu ale ani to si neodpovedal a skoncilo to tak ze si ma nazval ze som K***t co je mimochodom
zalovatelna urazka (takze teraz by som zasa ja mohl udat teba keby som chcel a
ver mi ze by som to vyhral ....)
Ak mas pocit ze ta prenasledujem
skus sa najprv spytat sam seba ze aky si na to dal dovod svojim spravanim voci mne mne ale aj voci dalsim clenom tohto fora.
Nemas nahodou pocit ze udavanie je neodpustitelny prehresok?
Ja viem o jednom clovekovi v jednom zamestanani ktory udal a nahlasil kolegu na nadriadeny organ, doteraz sa to s nim nesie (hoci su to uz roky) a ostatni ho beru cez prsty
pretoze
malo co sa tazsie zabuda ako zrada a udavacstvo ....
Ale mozno mas stale pocit ze
Tvoje konanie je OK a vsetka chyba je len v ostatnych, ale potom sa nediv ze ostatni sa budu minimalne zaujimat ze aspon ake je Tvoje vzdelanie ked sa takto spravas .... (mozno mas skoncenu PSVB alebo nieco podobne neviem ... ale hladam vysvetlenie . stale ma to zaujima)