nikto píše:
legionar píše:
nikto píše:
A napísal som niekde, že máme ostať pri spaľovaní, alebo že netreba nové zdroje energie?
Citácia:
Nuž to je ten najpraktickejší a v histórii najosvedčenejší prístup, ktorý dovolil vznik civilizácii a spaľovanie prebieha všade. Máš auto bez spaľovania?

Drevo inak je obnoviteľný zdroj, takže vždy narastie

Vychvaloval si "skrtanie zapalkou" ako to najjednoduchsie a najdostupnejsie "riesenie".
A ja som Ti napisal, ze takyto pristup je blbost.

To, ze je to "v historii najosvedcenejsi pristup", neznamena, ze to tak bude vecne.
Dokonca to uz neplati ani dnes ...
OPAKUJEM, NAPÍSAL SOM NIEKDE, ŽE MÁME OSTAŤ PRI SPAĽOVANÍ ALEBO, ŽE NETREBA NOVÉ ZDROJE ENERGIE?NIKDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tebe už legionar fakt niekedy prepína a potrebuješ sa nasilu hádať, však ja som za zelené energie a vývoj nových zdrojov, však ja mám rovnaký názor ako ty

Prepac, ale co si ma clovek mysliet, ked napises to, co som Ti z Tvojho prispevku skopiroval ?
Ze si to nepovedal ?
A ako si to teda "myslel", ked pises, ze "Drevo je inak obnovitelny zdroj, takze vzdy narastie."
Alebo, ze je to "v historii ten najpraktickejsi a najosvedcenejsi pristup."
Spalovanie vo vseobecnosti a spalovanie dreva obzvlast NIE JE ZELENA ENERGIA !
A navyse sa este aj zacnes rozkrikovat, ze si nic takeho nepovedal.
No povedal, ved sme to tu vsetci citali.
Ak si to myslel inak, tak by si to asi mal, namiesto kriku, vysvetlit, ze AKO si to vlastne myslel.
Lebo ja to chapem tak, ako to citam ...