Za mňa súhlasím s Michalom - umývať, umývať a umývať. Neviem ako v krajine kde a.vedci niečo zistili, ale u nás je štandardná voda z vodovodu chlórovaná a teda má sklony baktériám a iným potvorkám ubližovať.
Človek by mal používať rozum pri každej činnosti.
Myslím, že to dospeje v tej krajine tak ďaleko, že sa nájdu škaredé baktérie aj na zelenine a ovocí a prídu odporúčania, aby si ich ľudia radšej kupovali už predspracované napríklad vo forme džúsov a balených štiav. Aj voda bude lepšie pre istotu nie z vodovodu ale z PET fľaše atď.
Veľmi sa mi páčilo, ako a.vedci zistili, že v kuchyni sa nachádza viac baktérií ako na záchodovej mise, čakám odporúčania, aby ľudia začali jesť na WC a piť vodu z misy

.
A to nechcem vedieť, čo sa stane, keď tí "správne sa stravujúci a zdravo žijúci" zistia, že v tráviacom trakte majú viac potvoriek než buniek vlastného tela, potom asi začnú piť koncentrované kyseliny alebo si dávať pravidelne klystír nejakým hydroxidom.
Hm, prečo to neviem napísať stručne? hmmm.
Ja umývam veci každý typ zvlášť a po spracovaní akéhokoľvek mäsa, umývam so saponátom a horúcou vodou všetko, ruky, dres, riady, všetko.