Citácia:
moznost, ze niekto odisiel, lebo on tu ostal, je realna.
mozes mi povedat jedineho ktory odosiel kvoli mne?
kludne aj do PM
predpokladam ze nemas na mysli P Sivaka, lebo to bola kapitola sama o sebe
Citácia:
dlhy cas sme boli nuteni znasat jeho excesy vsetkeho mozneho druhu
mozes menovat nejaky iny exces okrem podpisu?inak samotny podpis je vec nazoru ze aky ma byt
ze vy ste chceli velkolepy a vzneseny citat, zatial co ja som mal zmysel pre humor a ironiu je druha vec
navyse niektori ani nepoznate hudbu takze ked som dal citaciu J Nohavicu tak ste mi nikto neverili ze je to citat ale kazdy ste si mysleli ze to myslim smrtelne vazne - nuz nedorozumenia sa stavaju.
mozeme sa bavit aj o tom ze ja napriklad nezhadzujem partnera v diskusi a to ani ked ma iny nazor ako mam ja, na rozdil od jednej nemenovanej clenky fora ktora si ventilovala emocie voci inej clenke fora .... a aj ked nepouzivala "vybrane slova po P a K" jej slova boli mimoriadne zranujuce a surove
ale to Vam nevadilo .... lebo su ludia rovni a rovnejsi ....
Citácia:
mj vyskocil meter dvadsat, ze ho zas niekto utlaca
keby som sa neozval tak sa zasa uz realizuje nejaka nova moda - zasa nejake okliestenie fora
Citácia:
Nedáva sem za 20 minút 100 článkov.
raz som sa pokusil zalozit novu temu a novym stylom, tak som sem nahadzal za noc asi 20 prispevkov pretoze som kopiroval jednu zaujimavu knihu. Ako reakcia hned na to bola ze sa obmedzil pocet prispevkov na 2 za hodinu
pricom ked ini mali sukromnu temu kde si postupne prepisovali nejaku knihu tak to nikomu nevadilo - proste ludia su rovni a rovnejsi.
Oni mohli mat sukromnu temu ale ja nie.
Citácia:
Komu a ako a prečo to vadí? V čom? Nechápem to.
to nechapem ani ja, navyse ako som povedal som jeden z mala kto je tu vobec aktivny a vobec nieco robi ....