Citácia:
Pomohlo to? Nie nepomohlo všetci vieme, že sú tu aj tak. Nemusí sa ti to páčiť a chápem tvoje obavy ale skôr či neskôr tá technológia bude bežný štandart. K tomu čo vravíš ty Tomix. Chápem, že vnímaš aj mladých programátorov motivovaných ziskom čo pracujú na low level pozíciach. Silne pochybujem, že tieto autá vyvíjajú oni. Veď napr. na tom pracuje google. Zdá sa ti snáď, že tam pracujú amatéri čo nevedia čo robia a nepoznajú dôležité veci čo sa týka programovania?
Ked uz spominame Google, tak iba pre Gmail sa vydava tak velke mnozstvo oprav,ze museli vyvinut vlastny system spatnej a buducej kompatibility aby v pripade nejakej chyby mohli velmi rychlo urobit rollback pricom plati,ze aktualna verzia musi byt kompatibilna s tou buducou ale aj s tou minulou

. Navyse tieto opravy sa musia "davkovat velmi opatrne...
Na porovnanie Facebook robi "klasicky" system zaplat a zaplat zaplat a kazdy den ma 2 releasy

Ako mne je to jedno, ved nech si autonomne auta jazdia, ja som za vsetkymi desiatimi a ja si to auto mozno aj kupim ak dozijem. ja, ako clovek, ktory robim informacnych technologiach uz dost dlho (databazy, cloud) mna tie "uzasne" novinky nejak uz velmi nevzrusuju, aj ked vzhadavam hold kazdej chytrej hlave, ktora dokaze vymyslet hoc iba obycajne koleso, ale sto raz lepsie koleso ako ti predosli

Len dufam,ze sa nestane taka chyba ako sa stala pri vypusteni Ariane kde technik nahral zlu verziu softu a hracka za par miliard dolarov sa aj s nakladom rozprskla vo vzduchu v peknom ohnivom ohnostroji. Ooops.