Citácia:
Michal, taketo "porovnavanie" je na facku !

Uvedomujes si to ?
to je Tvoj nazor, podla mna to presne vystihuje tu ockovaciu nasilnicku psychozu, dokopat za kazdu cenu ludi nasilim do ockovania
ty nesuhlasis preto lebo ty s tym suhlasis a uvedeny humor ti nastavuje zrkadlo
a usvedcuje ze zmyslanie ludi ktori chcu nasilnicky ockovat je rovnake ako obdobne snahy pred 80 rokmi
.
- este pre Tvoje info
uvedene video je uryvok z filmu na jednej webovej stranke ktora umoznuje vlozit do slov postav lubovolny text
a videl som uz desiatky parodii - variacii tohto videa na rozne politicke temy, napriklad aj tunelovanie tunelu Blanka v Prahe(korupcia), migraciu, gretizmus, zemana, babisa a mnohe ine
-
mnohe hlasky su nesmierne vystizne
napriklad o ockovani siestou davkou, vies napriklad ze v Nemecku uz maju tlacivo na 6 davok vakciny proti covid?
a u nas sa este nedavno tvrdilo ze druha davka je posledna a tretia je len posilnovacia pre seniorov
zatial co prekonany covid a protilatky sa uznava len s velkymi vyhradami (musi byt PCR test) hoci je daleko ucinnejsi ako vakcina
v Izraeli uz tlacia do ludi stvrtu davku atd atd atd
dalsia skvela hlaska je ze podpisali dohodu s Pfitzerom a ze ju musia dodrzat a preto musia za kazdu cenu ockovat ludi aj proti ich voli (
ako o teraz vysvetlim Pfitzeru? nakupili sme vakciny, tak treba ockovat, povedal som ockovat !!!)
co si myslis, preco u nas nie je vyber vakcin tak ako napriklad v Madarsku alebo v Srbsku? Preco bolo nutne storpedovat Sputnik
aj nefer argumentami? (odvolavkami na nezmyselne byrokraticke pravidla, a navyse Batova zavadzala verejnost)
-
proti nasiliu je humor poslednou obranou, spomen si na roku 1968 ked nam proti ruskym tankom ostali uz len vtipy ako obrana-
- a este jedna vec, nie som proti vakcinam, ale vadi mi jednak nasilne ockovanie a jednak pouzivanie smejdu ktory ludom sice pomaha ale zaroven aj vazne skodi
si predstav ze by ludia nasilne museli podstupovat chemoterapiu ako prevenciu voci rakovine
myslis si ze by sa neburili rovnako? (to je ako podnet na zamyslenie)
_