Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Katolícka spiritualita - DUCHOVNÝ ŽIVOT

[ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
Poslať 01.12.2016 23:19:42   Hladám exosrcistu

od 18.11.2016 8:20:10
napísal 7 príspevkov
Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, viete o niekom, kto vykonáva exorcizmus v nitrianskej diecéze, nechcem hovoriť o koho sa jedná ale tá osoba už je zúfala denne sa budí zavčasu ráno s nočnými morami a sama mi rozprávala, že raz nakreslila to nebol sen pentagram zobrala fotku osoby dala ju do toho pentagramu a vzývala satana aby jej ublížil, tuším 2 alebo 3 razy to urobila, snívajú sa jej sny na spôsob spánkovej paralýzi kde ju nejaký démon mučí a prestane to ked sa začne najme modliť k panne Márii dokonca sa sama raz preklila že povedala ak mi nevyjde vzťah s touto osobou tak nech sa stane aby sa mi s iným partnerom narodilo postihnuté dieťa, nic sa zatial nestalo lebo deti nema s nikym. Inak opakovane cítila silné pálenie v kostole a nechodí do kostola lebo to tam nevydrží to utrpenie Ako sa dá takejto osobe pomocť samozrejme súhlasila, že pôjde na psychotesty a neurologické testy, ktoré treba na rozlíšenie od choroby. čo si myslíte je táto osoba posadnutá diablom alebo je chorá alebo aj oboje ?

Poslať 02.12.2016 0:37:47   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 24.11.2009 0:52:31
napísal 24056 príspevkov
Citácia:
čo si myslíte je táto osoba posadnutá diablom alebo je chorá alebo aj oboje ?
to sa neda zistit na dialku,
skus ju zobrat na prednasku Otca Wellu ked tu bude na Slovensku
alebo na vychodnom slovensku je pater Maretta greckokatolik - zenaty knaz(grekokatolik) - super clovek

Poslať 02.12.2016 9:22:39   Re: Hladám exosrcistu

od 16.11.2006 13:42:16
napísal 25681 príspevkov
Mala by zacat od seba !
Preco by sa Diabol unuval ju posadnut, ked ona sama v sebe pestuje vlastne zlo ?
Musi sa najprv toho vlastneho zla uprimne ZRIECT.
Nakreslit ruzovy balonik, vlozit do neho fotku tej osoby, zazelat jej vsetko dobre a odovzdat ju Vesmiru (resp. Bohu, ked sa jej to viac paci).

Poslať 02.12.2016 9:26:18   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

napísal 24056 príspevkov
Citácia:
Nakreslit ruzovy balonik
a potom ho drzkat ako Sulik :-)

Poslať 02.12.2016 9:36:44   Re: Hladám exosrcistu

napísal 25681 príspevkov
misojogi píše:
Citácia:
Nakreslit ruzovy balonik
a potom ho drzkat ako Sulik :-)
Ale on mal modry ... :)

Poslať 02.12.2016 13:50:31   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 10.07.2015 18:28:11
napísal 1581 príspevkov
OndrejTomášA píše:
Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, viete o niekom, kto vykonáva exorcizmus v nitrianskej diecéze, nechcem hovoriť o koho sa jedná ale tá osoba už je zúfala denne sa budí zavčasu ráno s nočnými morami a sama mi rozprávala, že raz nakreslila to nebol sen pentagram zobrala fotku osoby dala ju do toho pentagramu a vzývala satana aby jej ublížil, tuším 2 alebo 3 razy to urobila, snívajú sa jej sny na spôsob spánkovej paralýzi kde ju nejaký démon mučí a prestane to ked sa začne najme modliť k panne Márii dokonca sa sama raz preklila že povedala ak mi nevyjde vzťah s touto osobou tak nech sa stane aby sa mi s iným partnerom narodilo postihnuté dieťa, nic sa zatial nestalo lebo deti nema s nikym. Inak opakovane cítila silné pálenie v kostole a nechodí do kostola lebo to tam nevydrží to utrpenie Ako sa dá takejto osobe pomocť samozrejme súhlasila, že pôjde na psychotesty a neurologické testy, ktoré treba na rozlíšenie od choroby. čo si myslíte je táto osoba posadnutá diablom alebo je chorá alebo aj oboje ?
Myslím si, že je to psychikou u nej. Veď neprejavilo sa u nej nič také čo by nevysvetlila psychológia sny, paralýza a ani videnie diabla (čo môže byť iba forma do akej si stvárnila svoje problémy) nie je nič neobvyklé. Z toho dedukujem, že to je psychický problém. Bolo by dobré preskúmať jej anamnézu a zisiť prečo by sa takto mohla správať a podľa toho sa zariadiť. Napr. môže mať v rodine ľudí čo mali podobné problémy, mohla mať problémy v detstve, zjavne z toho čo píšeš má aj vzťahové problémy a chce to riešiť ale nevie ako tak sa vyhráža len slovne lebo sa cíti bezmocná. Ale to už nechám na Vaše posúdenie tam kde ste. Dedukujem len z toho čo píšeš.

Poslať 02.12.2016 14:39:25   Re: Hladám exosrcistu

napísal 25681 príspevkov
Este k tomuto:
OndrejTomášA píše:
dokonca sa sama raz preklila že povedala ak mi nevyjde vzťah s touto osobou tak nech sa stane aby sa mi s iným partnerom narodilo postihnuté dieťa
Toto nechce exorcistu, ale RAKOSKU !

Poslať 02.12.2016 16:57:41   Re: Hladám exosrcistu

od 25.02.2008 11:41:17
napísal 3750 príspevkov
OndrejTomášA píše:
Ja o niekom viem.

Mk 16,17-18
17 A tých, čo uveria, budú sprevádzať tieto znamenia: v mojom mene budú vyháňať zlých duchov, budú hovoriť novými jazykmi,
18 hady budú brať do rúk a ak niečo smrtonosné vypijú, neuškodí im; na chorých budú vkladať ruky a tí ozdravejú."

Hľadaj toho kto uveril.

Poslať 02.12.2016 17:46:51   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 15.11.2009 22:29:16
napísal 5307 príspevkov
Vieme o niekom v nitrianskej diecéze. Len, či je ochotná podstúpiť štandardný postup a ísť na sv.spoveď k bežnému kňazovi, ktorý by ju potom odporučil k ecorcistovi?

Poslať 03.12.2016 10:27:46   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 10.07.2015 18:28:11
napísal 1581 príspevkov
romanh píše:
Mk 16,17-18
17 A tých, čo uveria, budú sprevádzať tieto znamenia: v mojom mene budú vyháňať zlých duchov, budú hovoriť novými jazykmi,
18 hady budú brať do rúk a ak niečo smrtonosné vypijú, neuškodí im; na chorých budú vkladať ruky a tí ozdravejú."

Hľadaj toho kto uveril.
Ach jaj. Naposledy som pozeral pastora v amerike čo vypil jeden kvôli tomuto veršu. Vieš ako dopadol? Otrávil sa a zomrel. Pričom bolo vidieť, že naozaj verí tomu čo tam čítal. Takže neodporúčal by som takéto experimenty.

Poslať 03.12.2016 19:57:05   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 22.03.2008 11:01:14
napísal 4334 príspevkov
OndrejTomášA píše:
Hovoríš že trápenie prestane ked sa začne modliť. Posadnutý nie je schopný sa modliť, chodiť na sv. omšu, prežehnať sa svätenou vodou a hlavne ísť úprimne na dobrú sv. spoveď. Ak toto dokáže určite neide o posadnutie. Myslím že ani o chorobu skôr o lailitu a frustráciu z toho že niečo nevychádza tak ako si tá osoba priala a ako bola zvyknutá že všetko vycgádza podla jej príania. Najlepšie ti poradil legionár, teda okrem tej sv. spovede čo je určite prvý a základný krok.

Poslať 04.12.2016 10:37:43   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

napísal 24056 príspevkov
Citácia:
ked ona sama v sebe pestuje vlastne zlo ?
Musi sa najprv toho vlastneho zla uprimne ZRIECT.
to je aj prvy krok kazdeho exorcizmu
zriect sa zla
dalsi krok je uzdravenie z ran (skrze ktore castokrat ten Zly tiez posobi a sype tam sol)

castokrat si ludia predstavuju exorcizmus ako instatny napoj
nasypem zamiesam vypijem a vsetko OK
ale VZDY to chce aj PRACU na SEBE - metanoia - zmena myslenia

Poslať 21.02.2017 10:46:49   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

napísal 24056 príspevkov
Citácia:
Mixování náboženství
20. 02. 2017 23:14:49
Křesťanství je monoteistické, univerzální, historické (založené) a misijní náboženství, které je soustředěno kolem života a učení Ježíše z Nazaretu, kterého chápe jako mesiáše (tj. Krista), spasitele světa, Božího syna.

Citácia:
V souvislosti se zmiňovaným „mixováním náboženství“ sledujeme i u nás velký nepoměr mezi deklarovaným vyznáním a skutečnou vírou v Boha. Přibližně třetinu katolíků představují lidé, kteří se přiklání tak napůl ke křesťanství i okultismu. Přibližně jen 5 % katolíků by se dalo označit za „čisté křesťany“.
Autorkou tohoto tvrzení je: Hamplová, Dana. 2000. Náboženství a nadpřirozeno ve společnosti: mezinárodní srovnání na základě empirického výzkumu ISSP. Praha: Sociologický ústav AV ČR.

Vím, že tím můžu mnohé naštvat, ale ráno mi to napsal jeden můj známý, který je křesťan a který mi tohle na základě svých dvacetiletých odborných zkušeností potvrdil. Na můj dotaz, zda to nebude u protestantů tak dramatické, mi sdělil, že tolik ne, ale také se tam to magické pojetí Boha bude projevovat.

(známý se dlouhodobě zabývá studiem náboženských společností a sekt, mívá na to téma přednášky, takže není mimo realitu)

Autor: Karel Sýkora
Zdroj: http://karelsykora.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588349

Poslať 08.02.2018 23:28:15   Re: Hladám exosrcistu

od 12.10.2017 19:33:33
napísal 3 príspevkov
Pre začiatok by bola vhodná návšteva psychiatra a potom exosrcistu...

Poslať 09.02.2018 17:17:59   Re: Hladám exosrcistu

Obrázok užívateľa

od 22.03.2008 11:01:14
napísal 4334 príspevkov
ten ktorý som píše:
Pre začiatok by bola vhodná návšteva psychiatra a potom exosrcistu...
Psychiatra doporučujem skutočne už len podľa tvojho nicku. "Som ktorý som" tak sa nazval sám Boh. Považuješ sa za Boha? Na to je diagnóza!

[ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Obsah fóra » Katolícka spiritualita - DUCHOVNÝ ŽIVOT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť