Vcera som videla jedno video o poslednych dnoch a prichode Jezisa, takisto o predpovediach tykajucich sa Cerveneho mesiaca,ktory ma nastat z dneska na zajtra... Vsade sa pise o tzv. Bozom hneve, o sudeni zivych a hriesnikov...pise sa o tom aj v Biblii atd... moja otazka je, ako je mozne, ze Boh, ktory je cista laska, moze mat takto stranku, ako je hnev, nenavist? Voci KOMUKOLVEK... a toboz voci svojim ' detom', ktore sam zoslal na zem... Ako by mohol takyto Boh niekoho odsudit na vecne veky a hodit ich do ohniveho jazera?.... nedava to zmysel ani ked sa nad tym zamyslim z akehokolvek uhla... Boh mozno nenavidi demonov a satana, nie cloveka, to je moj nazor.. alebo ma niekto iny nazor? Dalsia vec, Boh vie vsetko, je vsemohuci, takze vie co budeme v nasom zivote robit a ako sa to cele skonci a vie, ktori z nas teda pojdu do 'pekla' tak preco nasu dusu zosle na zem?
Ja verim v Jezisa, v lasku, v Boha ktory nas stvoril, ale tato predstava Boha ma desi

... preco by mal clovek cely zivot zit v strachu,ze co ak som nebol dost dobry a pojdem do pekla....?! Ved toto logicky brani tomu, aby clovek prezival lasku celou svojou dusou! Pokial sa clovek boji pekla, ma v sebe negativne pocity (strach), ako moze uverit v Boha tak ako on si to zela, celym svojim srdcom? A o to tazsie, v dnesnom svete plnom hrozy, nasilia, zlych sprav, kde alebo ako ma clovek prist do takeho stavu mysle, aby bol celkom oslobodeny od negativnych pocitov a strachu?