presunute z viewtopic.php?f=40&t=6005_____________________________________________________
Osvedcenou alternativnou medicinou, s ktorou som sa doteraz stretol, je jeden zo starodavnych hebrejskych sposobov uzdravovania, ktorym uzdravoval Jezis Kristus priblizne pred dve tisic rokmi.
Tato metoda uzdravuje celeho cloveka. Nielen telo, ale i dusu aj ducha.
Jeho ziaci Peter a Jan nas o tomto starodavnom hebrejskom sposobe uzdravovania dokladne vyucuju v tretej kapitole skutkov apostolov.
V siestom versi nam ukazuju prakticky priklad ako sa to robi a v sestnastom versi nam vysvetluju detaily tejto starodavnej praktiky presne ako funguje.
Jezis povedal, ze tymto starodavnym sposobom bude uzdravovat kazdy kto uveri, preto tento sposob uzdravovania moze byt lahko pristupny pre kazdeho. Tieto jeho slova su zaznamenane v sestnastej kapitole evanjelia podla Mareka v osemnastom versi.
Zial, dnes tento sposob uzdravovania zapadol prachom, lebo mnohi veriaci uz neveria a pre ich neveru nemozu nikoho uzdravit. Medzi veriacimi sa usadilo mnoho nazorov na to, ze tato metoda uz nefunguje, ze fungovala len pred dve tisic rokmi, a podobne. Niektori nachadazaju vysvetlenia a dokonca tvrdia, ze choroba je Bozou volou, a ze nas Boh takto vyucuje. Aby nas snad mozno donutil obratit sa k nemu. Ak by to mala byt choroba Bozou volou, nerozumiem potom preco mnohi sa protivia Bozej voli a idu za uzdravenim k lekarovi, alebo hladaju inu alternativnu pomoc. Preco potom nezotrvavaju v Bozej voli ?
Skutocnou pravdou vsak je ze Bozou volou je uzdravenie cloveka v kazdom pripade. A Boh nam toto uzdravenie zveril do nasich ruk, nam ktori sme uverili dal nam tuto sluzbu zmierenia, ktora zahrnuje a uzdravuje celeho cloveka ako telo, tak i dusu i ducha. Chyba tu vsak viera v Jezisa Krista. Ten kto je chory vieru nemusi mat vobec, dolezite je aku vieru ma ten, kto uzdravuje. Jezis nas o tom vyucoval, ze ten kto ma vieru aj horou pohne, ale povedal aj to ze pre nasu neveru nemozeme uzdravit. Ten kto je chory ma ist za starsimi - rozumej za tymi, ktori maju vieru - a oni sa budu zanho modlit a ich viera uzdravi choreho. Pise o tom ucenik Jakub v piatej kapitole strnasty a patnasty vers. Kto nema vieru nemoze uzdravovat.
Ak si chory, hladaj toho ktory ma vieru a on sa bude modlit vo viere a viera ti da uplne zdravie.
To je ta najlepsia alternativna medicina aku som kedy poznal. A o inu alternativu k beznemu sposobu liecenia ani nemam zaujem.