Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 12 ] 
Autor Správa

od 29.01.2021 16:37:53
napísal 52 príspevkov
Za vlády komunistov bol ateizmus jedinou možnou "pravdou" a takéto problémy mali mnohí ľudia, čo verili v Boha:

https://www.youtube.com/watch?v=Urr006Vxc3w

Vďaka Bohu, že komunisti padli.

od 16.11.2006 13:42:16
napísal 25649 príspevkov
mneton píše:
Za vlády komunistov bol ateizmus jedinou možnou "pravdou" a takéto problémy mali mnohí ľudia, čo verili v Boha:

https://www.youtube.com/watch?v=Urr006Vxc3w

Vďaka Bohu, že komunisti padli.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-zakaz-potratu-vstupuje-do-praxe-demonstrace-strajk-kobiet.A210128_122257_zahranicni_kha

Zato vlada tychto este nepadla.
Bohuzial ...

napísal 52 príspevkov
legionar, chvála Bohu, že nepadla. Zabíjať detičky v maminom bruchu je nechutné a ohavné.

A také trolovanie, že ťa to baví...

napísal 25649 príspevkov
mneton píše:
legionar, chvála Bohu, že nepadla. Zabíjať detičky v maminom bruchu je nechutné a ohavné.
Tieto recicky o zabijani deticiek v brusku si nechaj do nedelnej skoly. :evil:
Zakony takehoto druhu ZABIJAJU ovela sadistickejsim sposobom !
Lebo donutit zenu porodit postihnute dieta, o ktore sa potom musi cely zivot starat (mozno aj so sucasnym zanedbavanim ostatnych svojich zdravych deti), je "VRAZDA" NA DRUHU !
A to nielen minimalne toho dietata a tej zeny, ale casto aj dalsich ich blizkych.
Pamataj si - na svete su horsie veci ako obycajna telesna smrt.
Aj ked tu sa o smrti ani neda hovorit, pretoze "zomriet moze iba ten, co sa narodil" ...

napísal 25649 príspevkov
mneton píše:
A také trolovanie, že ťa to baví...
Kto tu troluje ? (napr. tym, ako je dobre, ze "komunisti padli" ...)
:roll:

napísal 52 príspevkov
legionar, veď ale to je predsa nová téma, za komunistov bola viera v Boha pre mnohých veľký problém. O tom je táto téma. A Ty ju troluješ, že dávaš veci, ktoré sú úplne mimo nej.

A každý život má cenu, aj postihnutý. A toto je katolícke fórum, teda pre teba niečo ako práve nedeľná škola. Takže len Ty si svoje rečičky odlož do ateistického krúžku a už netroluj, prosím.

napísal 25649 príspevkov
mneton píše:
legionar, veď ale to je predsa nová téma, za komunistov bola viera v Boha pre mnohých veľký problém. O tom je táto téma. A Ty ju troluješ, že dávaš veci, ktoré sú úplne mimo nej.

A každý život má cenu, aj postihnutý. A toto je katolícke fórum, teda pre teba niečo ako práve nedeľná škola. Takže len Ty si svoje rečičky odlož do ateistického krúžku a už netroluj, prosím.
Tak urcite. :)
Totalita ako totalita - neznasam ziadnu.
Takze to sem davam presne k veci.
A co sa tyka Tvojho zbozneho priania, tak Ta sklamem - niekto Vam musi to zrkadlo nastavovat ...

Obrázok užívateľa

od 24.11.2009 0:52:31
napísal 24040 príspevkov
tu mas trocha iny nazor
https://blog.postoj.sk/70768/strajkkobiet-v-polsku-alebo-v-com-media-klamu

napísal 25649 príspevkov
misojogi píše:
Media rozhodne neklamu o ZNENI toho zakona.
To mi staci - nepotrebujem sa stotoznovat ani s jednou, ani s druhou stranou.

napísal 52 príspevkov
Tam celkom hore vo videu je človek, čo hoci vôbec ničomu a nikomu nijako neubližuje, len sa prizná, že verí, že existuje Boh, a len za to je prenasledovaný...

Ten milý človiečik z toho videa, je proti tomu ateistickému režimu skoro podobne bezbranný, ako to dieťatko v maminom brušku, čo sa tu spomína.

A pre niekoho je zákon na ochranu života totalita. A nikto ťa nepresvedčí že nie, však? A pritom je to len o tom ako to kto vníma. Čo už s tým. Isteže, nezabiješ, nepokradneš... - to je pre niektorých jedincov hrozne veľká totalita, to sa vie. A je to vždy len o tom ako to kto vníma. Nejaký taký, čo zabil starého nevládneho človeka, aby mu vzal peniaze, sám seba vníma ako humanistu, čo tomu starkému vlastne len pomohol. A tiež ho nikto nepresvedčí, že spáchal ohavnosť.

Proste všetko je len vec pohľadu, názoru. - Presne tak dopadneme bez Boha, keď neexistuje nad ľuďmi vyššia autorita, začneme sa prepadať do takejto situácie. Rozhoduje parlament? To sú len omylní ľudia, ich názor je teda na rovnocennej úrovni ako názor kohokoľvek iného... Jeden si vyhradzuje právo zabíjať starých a chorých, ďalší detičky v maminom bruchu, ďalší inú rasu, lebo to tiež podľa jeho názoru nie sú ľudia... A buď si istý, že nikomu z nich nedokážeš, že sa mýli. Všetko je len vec pohľadu a názoru. A keď im prídeš s tým, že je Boh, čo dáva zákon - nezabiješ, nepokradneš..., - začnú ti kričať, fúj, veď to je totalita.

napísal 25649 príspevkov
mneton píše:
Tam celkom hore vo videu je človek, čo hoci vôbec ničomu a nikomu nijako neubližuje, len sa prizná, že verí, že existuje Boh, a len za to je prenasledovaný...

Ten milý človiečik z toho videa, je proti tomu ateistickému režimu skoro podobne bezbranný, ako to dieťatko v maminom brušku, čo sa tu spomína.

A pre niekoho je zákon na ochranu života totalita. A nikto ťa nepresvedčí že nie, však? A pritom je to len o tom ako to kto vníma. Čo už s tým. Isteže, nezabiješ, nepokradneš... - to je pre niektorých jedincov hrozne veľká totalita, to sa vie. A je to vždy len o tom ako to kto vníma. Nejaký taký, čo zabil starého nevládneho človeka, aby mu vzal peniaze, sám seba vníma ako humanistu, čo tomu starkému vlastne len pomohol. A tiež ho nikto nepresvedčí, že spáchal ohavnosť.

Proste všetko je len vec pohľadu, názoru. - Presne tak dopadneme bez Boha, keď neexistuje nad ľuďmi vyššia autorita, začneme sa prepadať do takejto situácie. Rozhoduje parlament? To sú len omylní ľudia, ich názor je teda na rovnocennej úrovni ako názor kohokoľvek iného... Jeden si vyhradzuje právo zabíjať starých a chorých, ďalší detičky v maminom bruchu, ďalší inú rasu, lebo to tiež podľa jeho názoru nie sú ľudia... A buď si istý, že nikomu z nich nedokážeš, že sa mýli. Všetko je len vec pohľadu a názoru. A keď im prídeš s tým, že je Boh, čo dáva zákon - nezabiješ, nepokradneš..., - začnú ti kričať, fúj, veď to je totalita.
Zase ta zmat nelogickych implikacii a srdcervucich "prirovnani" a "odvodeni" ...
Parlament rozhoduje o zakonoch (ktore, ako vieme, mozu byt dobre aj vylozene nanic).
Ale o svojom dietati rozhoduje MATKA !
Bodka.

Ten Tvoj "zakon na ochranu zivota" je ZAROVEN "zakonom na NICENIE mnohych zivotov" !
A predstav si, ze o nom TIEZ rozhoduju "omylni ludia v parlamente" ... :roll:

P.S. Stale melies iba o SVOJOM Bohu. Aj to iba o jeho "novozakonnej casti", kedze v starom zakone "daval zakon zabijat" (=Ex) !
Ze mozu existovat aj INI bohovia, alebo ze neexistuje ziaden, to neberies vobec do uvahy.
A tiez Ta "nikto nepresvedci" ... :lol:
Tak v com si "lepsi" ako "ti druhi" ?!

Obrázok užívateľa

od 24.11.2009 0:52:31
napísal 24040 príspevkov
Citácia:
Ale o svojom dietati rozhoduje MATKA !
Bodka.
a tak sa ho rozhodne zabit ... vlastne dieta

[ Príspevkov: 12 ] 

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť