Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 6 ] 
Autor Správa
Poslať 11.09.2020 8:30:46   Podvodne zoznamky

Obrázok užívateľa

od 23.11.2009 23:52:31
napísal 23929 príspevkov
pozor na nekale praktiky
https://zive.aktuality.sk/clanok/148582/predplatili-ste-si-on-line-zoznamku-pozor-na-nekale-praktiky-navod/?
Citácia:
Z vyššie uvedeného vyplýva, že pri výbere on-line zoznamky musíte byť opatrnejší než by ste prirodzene očakávali. Odporúčame, aby ste sa riadili aspoň niekoľkými základnými radami:

Zoznamku si vždy poctivo preverte. Hľadajte najmä recenzie iných používateľov na internete, no nie priamo na webe danej zoznamky. Takéto hodnotenia môžu byť falošné.
Hoci to bežne nikto nerobí, preštudujte si aspoň časť obchodných podmienok služby. Konkrétne hľadajte pasáž, ktorá hovorí o zrušení predplatného. Ak v nej vidíte zbytočné obštrukcie, službe sa radšej vyhnite.
Nekupujte si predplatné skôr, ako si vyskúšate bezplatné funkcie zoznamky. Sledujte podozrivú aktivitu, napríklad prehnaný záujem o váš (spočiatku) nedostatočne vyplnený profil.
Na vytvorenie konta a prípadnú kúpu predplatného využite mobilnú aplikáciu, ak ju služba ponúka. Zvýšite tým pravdepodobnosť, že pri zrušení služby sa nedostanete do zbytočných problémov. Google a Apple totiž majú vo svojich aplikačných obchodoch nastavené prísnejšie pravidlá.

Poslať 11.09.2020 9:46:26   Re: Podvodne zoznamky

od 16.11.2006 12:42:16
napísal 25544 príspevkov
misojogi píše:
pozor na nekale praktiky
https://zive.aktuality.sk/clanok/148582/predplatili-ste-si-on-line-zoznamku-pozor-na-nekale-praktiky-navod/?
Citácia:
Z vyššie uvedeného vyplýva, že pri výbere on-line zoznamky musíte byť opatrnejší než by ste prirodzene očakávali. Odporúčame, aby ste sa riadili aspoň niekoľkými základnými radami:

Zoznamku si vždy poctivo preverte. Hľadajte najmä recenzie iných používateľov na internete, no nie priamo na webe danej zoznamky. Takéto hodnotenia môžu byť falošné.
Hoci to bežne nikto nerobí, preštudujte si aspoň časť obchodných podmienok služby. Konkrétne hľadajte pasáž, ktorá hovorí o zrušení predplatného. Ak v nej vidíte zbytočné obštrukcie, službe sa radšej vyhnite.
Nekupujte si predplatné skôr, ako si vyskúšate bezplatné funkcie zoznamky. Sledujte podozrivú aktivitu, napríklad prehnaný záujem o váš (spočiatku) nedostatočne vyplnený profil.
Na vytvorenie konta a prípadnú kúpu predplatného využite mobilnú aplikáciu, ak ju služba ponúka. Zvýšite tým pravdepodobnosť, že pri zrušení služby sa nedostanete do zbytočných problémov. Google a Apple totiž majú vo svojich aplikačných obchodoch nastavené prísnejšie pravidlá.
Zoznamkou si hlada vazneho partnera iba zufalec.
Zaujimave, ze ked som bol maly, vzdy som si hovoril, ze asi najlepsie by bolo "najst si zenu" v kostole. :)
Nezadarilo sa, nasiel som si zenu - totalnu ateistku, ale dobreho cloveka.
No a dnes chodi do kostola ona a zo mna je "totalny ateista" ... :lol: :lol: :lol:

Poslať 11.09.2020 10:25:11   Re: Podvodne zoznamky

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
Citácia:
No a dnes chodi do kostola ona a zo mna je "totalny ateista" ... :lol: :lol: :lol:
tomu sa hovori vymena nazorov :-D
vymenili ste si ich ....

Poslať 11.09.2020 11:59:09   Re: Podvodne zoznamky

od 16.11.2006 12:42:16
napísal 25544 príspevkov
misojogi píše:
Citácia:
tomu sa hovori vymena nazorov :-D
vymenili ste si ich ....
Ano.
A dokonca "sametovo" ! :lol:

Poslať 11.09.2020 12:03:27   Re: Podvodne zoznamky

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
kto bol prvy?

Poslať 29.01.2021 17:19:48   Re: Podvodne zoznamky

od 29.01.2021 15:37:53
napísal 52 príspevkov
legionar píše:
Zoznamkou si hlada vazneho partnera iba zufalec.
Zaujimave, ze ked som bol maly, vzdy som si hovoril, ze asi najlepsie by bolo "najst si zenu" v kostole. :)
Nezadarilo sa, nasiel som si zenu - totalnu ateistku, ale dobreho cloveka.
.
Čoraz viac ľudí nemá inú možnosť zoznámenia, obzvlášť dnes. Veď kde a ako? Ak medzi starými priateľmi i na pracovisku nemáš nikoho vhodného, kam by si potom šiel hľadať? Obzvlášť dnes, každý sa každého bojí, musia sa dodržiavať dvojmetrové odstupy, nosiť rúška... Veď v takejto situácii sa zoznámiť už takmer ani nie je možné.

A prosím, prečo sa z teba stal ateista? Čo sa ti stalo, že si stratil vieru? To je zvláštne. Ja ani keby som neviem ako chcel, tak nemôžem prestať veriť. To sa nedá. Je to proste vo mne, doslova cítim, že Boh je.

[ Príspevkov: 6 ] 

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia