Citácia:
casom získal ako-tak moje sympatie ktoré som dala najavo ale len s tým že budeme kamaráti.a to som nemala robiť to bola moja chyba. nakolko toho človeka nemajú radi
toto je v poriadku ja by som konal tak isto, samozrejme opatrne, aby si nieco nevysvetloval inak ako to ja myslim
Citácia:
tak som klesla v ich očiach
Zda sa ze aj on ale aj Tvoje okolia si vec vysvetlili inak ako si to myslela a chapala Ty, to sa stava
tu by som si az tak nevycital, hoci chapem ze sa citis blbo
ale
dolezite je ze si nespravila nic zlehoJe paradox ze ludia si castejsie vycitaju nejaku chybu a nedorozumenie ako naozaj nieco zleho co by si naozaj mali vycitat
Myslim si ze Tvoj problem je odpustit sama sebe, ze si nedokazala dopredu odhadnut situaciu a nasledne ju zvladnut (toto voci dotycnemu, ktory zjavne ne pochopil o co Ti ide naozaj a namyslal si - ano niekedy je dobre mysliet aj za toho druheho, ale tiez nedomyslat si privelmi o tom druhom)
Chybu ale vidim aj v tom ze zda sa ze Tvoje okolie ta privelmi posudzuje a mozno aj odsudzuje (nepravom)
s masou sa tazko komunikuje ale skusil by som cloveka za clovekom si to postupne vysvetlit, verim ze aspon cast z nich pochopi ako si to myslela ty.
Mozno je dobre analyzovat aj cistotu vlastnych umyslov, ak clovek rozumie sam sebe, tak ovela lahsie dokaze vysvetlovat aj inym (lebo v sebe ma jasno)
je dost mozne ze by som v podobnej situacii konal rovnako ako ty ale nevycital by som si to, skor by som sa snazil v buducnosti konat lepsie