Ahoj a vitaj u nas.
pionier píše:
hladam chyby na svojej priatelke.Ked sme sa spoznali povedala mi aj o
svojej minulosti kolko mala partnerov a z jednym žila
2 roky v spoločnej domacnosti.Je veriaca a praktizujuca krestanka no v
minulosti to nebolo celkom tak žila taky svetsky život.(to je problem
č1.)a nedavno sa mi priznala kolko mužov mala.bolo ich 15.Bol to obrovsky šok pre mna a neviem to spracovať.
Toto sa dost casto stave v dnesnej dobe. Mna skor zaraza, preco ti to ako problem nepripadalo uz vtedy, ked ste sa spoznali a povedala ti to.
Od tohoto sa totiz pravdepodobne bude odvijat dalsi vyvoj, ako a co budes mozno pocitovat neskor. Dnes uz to pre teba problem je, ako sam hovoris. A co potom o desat rokov?
Ja tu nebudem kopirovat take vseobecne frazy, ze ak ju mas rad, tak ju musis brat so vsetkym a bla bla. . . lebo v realnom zivote to vacsinou nefunguje, pokial ide konkretne o takyto problem. Naopak, rokmi sa prehlbuje a mnozstvo manzelstiev konci rozvodmi, niektore aj horsie.
Musis si odpovedat na zasadnu otazku: dokazes s tym vedomim zit a nikdy jej to nevycitat? Ak sa s noou ozenis, musis na to vsetko zabudnut a to naozaj nie je lahke.
pionier píše:
Problem č.2ako keby toho nebolo malo ma ešte aj zdravotne problemy na zaklade ktorych doktori povedali že asi nebude mať deti.. a obaja po detoch tužime v
manželstve no vylučujeme umele oplodnenie.Mame už dost vela rokov(35)
Ak by naozaj nemohla mat deti a vzali by ste sa, mozete si dieta adoptovat, aj to je moznost, ale toto by som neriesil, kym sa nevysporidam s problemom cislo 1.
pionier píše:
spolu sme 15 mesiacov aj je asi pomaličky posunuť naš vztah niekam.Ale teraz po takomto zraneni neviem čo dalej
.Zaujimal by ma vaš nazor .Dakujem
Neponahlaj sa. 15 mesiacov nie je dlha doba, myslim, ze potrebujes este dostatok casu na premyslanie.
Ako veriacemu cloveku ti mozem odporucat modlitbu, v takychto priadoch su velmi dobre devatdnove poboznosti, mame aj tu na fore sekciu s niekolkymi novenami. Skus to a uvidis k comu sa dopracujes.