Podozrievam Cloe Clementa, ze si z vas robi trochu srandu...

Ak nie, a dal sem tento post sam zrejme citi, ze sa nachadza v moralnej dileme a vtedy poviem, "ustup". Ale. Akoby to slo len tak, ze?
Nerozumiem takym veciam ako prebrat niekoho niekomu... To sa da? Alebo aj slovicko zvadzat, ktore pouzil CC v prvotnej otazke. Pre mna ma sexualny podton a tak sme moralne uz niekde inde....
Rovnako ako podnecovat zalubenost?... (co by bolo opakom?)
Zalubit sa moze aj baba do knaza, aj naopak a vedia to to "spracovat".
No clovek sa moze zalubit aj 5x do mesiaca, to nemusi byt nic zle ci nemoralne. Ale tvoja ozazka CC vyznieva, akoby to bolo na tebe, ci ako tomu rozumiet?
Dievca predsa nie je tovar, ani taxik, ktory ma bud vysvietene "obsadene" alebo napis zhasnuty, co znamena "volne"...
Ak je baba zasnubena alebo vydata, je to tabu. Ustup.
Ak s niekym "chodi" , je to predsa aj na nej. Chod za nou a povedz jej, ze si sa zalubil. Ak za nieco stoji, sama vie co ma robit, a potom sa zariad podla toho, co ti povie. Niekedy treba bojovat a niekedy odist.
Vsimol som taky fenomen tejto doby, ze mlade baby okolo 20-tky proste musia "niekoho mat" ci s niekym "chodit". Castokrat nejde o vztah, len akoby bola hamba, ze baba je sama... Vtedy vraviet o nejakom preberani...
No ale to tak mozme mudrovat do Noveho roku, kazdy pripad je osobity. Ak ste z nejakej komunity, ktora sa stretava, moze mat aj take to "tajne" zvadzanie aj to prejavenie citov na rovinu destrukcny ucinok. Aby si neprisiel aj o kamaratov aj o "princeznu". Bud chod za nou (ak si myslis ze je to o vasej spolocnej buducnosti), alebo si daj "na cas", sam uvidis, co sa v tebe odohrava a bude odohravat napr. o mesiac, dva tri...