Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 195 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Ďalší

ALTERNATÍVNA MEDICÍNA - ÁNO ČI NIE
1. Áno 0%  0%  [ 0 ]
2. Nie 27%  27%  [ 4 ]
3. Skôr nie ako áno 0%  0%  [ 0 ]
4. Skúsil by som to a uvidím, čo to urobí 0%  0%  [ 0 ]
5. Podľa toho o čo ide 73%  73%  [ 11 ]
Celkom hlasov : 15
Autor Správa

od 16.11.2006 12:42:16
napísal 25544 príspevkov
stefan píše:
legionar píše:
misojogi píše:
Citácia:
tekuté /koloidné/ striebro
pouzivali uz stari rimania ako dezinfekciu do vody (pridavali strieborne mince)
koloidne striebro znamena ze sa vyluci do vody pod vplyvom elektrickeho prudu vacsie mnozstvo striebra ako stopove
ma zjavne dobre dezinfekcne ucinky, na rany atd super, ale netreba prehanat s pitim, nasiel som na nete aj fotky ludi co sa priotravili (zmodrela im pokozka a vyzeraju ako upiri)
cize denne pit koloidne striebro namiesto vody nie je dobry napad, ale glgnut si pri chripke tak deci to v pohode
Ja si teda myslim, ze dobre to nie je ani nahodou. :)
Máš o tom nejaké informácie?
Mne staci, ze pocujem "pit striebro". Pekne na krku, ale nedobre v zaludku ... :)
Je to tazky kov ! Stari Rimania pouzivali olovo a ako dopadli ?
Ze je dobre na dezinfekciu ? To je aj SAVO. Pije tu snad niekto SAVO ako liek ? Alebo nim strieka rany ?

Nie. Myslim, ze taketo uletenosti su "proti prirode" viac ako homosexualita ... :D

od 28.06.2014 20:30:22
napísal 580 príspevkov
No čo sa týka toho sava, tak to radšej pomlčme, lebo už sa to dosť medializovalo...
To tekuté striebro sa nejako nechystám piť, skôr by som ho použil pri kožných problémoch, ak naozaj funguje, resp. ako kloktadlo, či kvapky do nosa, či na čistenie pleti.... Čítal som napr. že tie drahšie antiperspiranty namiesto hliníka tiež používajú striebro.

Obrázok užívateľa

od 23.11.2009 23:52:31
napísal 23929 príspevkov
Citácia:
pocujem "pit striebro".
to je myslene stopove mnozstvo
skus si dat striebornu lyzicku do caju a tych par molekul co sa rozpusti v caju bude posobit ako dezinfekcia, ale ide o stopove mnozstvo samozrejme

od 16.11.2006 12:42:16
napísal 25544 príspevkov
misojogi píše:
Citácia:
pocujem "pit striebro".
to je myslene stopove mnozstvo
skus si dat striebornu lyzicku do caju a tych par molekul co sa rozpusti v caju bude posobit ako dezinfekcia, ale ide o stopove mnozstvo samozrejme
Tak to uz je cista homeopatia ... :lol:
http://www.altermedterapia.sk/text01data.html
Aktivovana a strieborna voda ... :roll:

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
Citácia:
homeopatia
vobec nie, ty si nikdy nepocul o stopovych prvkoch vo vode?
normalne chemicky zistitelnych
Inak veci ohladom vody co odkazuje link som cital este za sociku niekedy v roku 1982 sa o tom bezne pisalo v popularnej literature a v Elektrone (casopis pre vedu a techniku)
este aj meno si pamatam: Prof Tolgyesi

Obrázok užívateľa

od 14.08.2012 20:10:44
napísal 2033 príspevkov
Stopove prvky su samozrejme chemicky zistitelne, ale rozdiel medzi stopvymi prvkami napriklad v mineralnej vode a koloidnym striebrom cize diperziou je dost zasadny. Stopove prvky su prvky s poddielom menej 0,005% z celkovej hmotnosti organizmu, v pripade koloidneho striebra ide o disperziu to jest rozptylene pevne latky v tekutine v tomto pripade vo vode....

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
viete niekto preverit tieto informacie?
http://www.naturalnews.com/035499_homeopathic_medicine_Swiss_report.html

Obrázok užívateľa

od 17.04.2013 10:28:18
napísal 1168 príspevkov
rozhovor o šarlatánoch a MMS: http://www.tyzden.sk/spolocnost/28578/sarlatani-to-hraju-na-strach/

"Po internete sa šíri oveľa väčšie množstvo bludov a na všetko sa reagovať nedá. Problém je aj v tom, že mnohí ľudia nevedia po anglicky - a práve na zahraničných stránkach sú štúdie napísané prístupným jazykom. Šarlatánske weby tiež fungujú tak, že prekladajú zahraničné šarlatánske články. Aj my sa snažíme robiť rešerše z rôznych zahraničných štúdií. No má to efekt iba na tých, ktorí hľadajú a dokážu prijať aj iné vysvetlenia. Nedokážeme presvedčiť všetkých, s tým som už dlho zmierený. "

"Lekárom stačí, že určitá metóda je, alebo nie je overená štúdiami. No pacientovi nestačí povedať iba to, že napríklad benefity užívania MMS neboli vedecky dokázané. Najmä ak ide o pacienta s nevyliečiteľnou chorobou."

"Otázne je najmä to, kde je hranica medzi neškodným a nebezpečným medicínskym doplnkom. Možno by stačilo, ak by museli byť všetky prípravky registrované a mali by za sebou aspoň bezpečnostné testy. A bez nich by sa nemohli predávať. No šarlatánskych prostriedkov je na webe nesmierne veľa. Regulovať a kontrolovať ich by bola skôr úloha informatikov."

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
Citácia:
sarlatani-to-hraju-na-strach/
velmi casta veta je o zlych lekaroch ktori nedopraju dobry liek

podla nej mozno spoznat ze je to uletene

Obrázok užívateľa

od 19.02.2014 20:45:12
napísal 659 príspevkov
...."Neliecim chorobu, vzdy liecim cloveka"...

...."Nevadi mi pracovat s alopatickymi lekarmi, pokial nemaju problem s egom. Ja nemam ego a nie som pysny. Bolo by dobre vziat najlepsie veci z alopatie a najlepsie veci z ayurvedy a dosiahli by sme tak skvele vysledky. Prospelo by to milionom ludi...."

https://www.youtube.com/watch?v=a_2S0sBR0Kg

Obrázok užívateľa

napísal 23929 príspevkov
Citácia:
Ja nemam ego a nie som pysny.
:lol: :lol: :lol:

Obrázok užívateľa

od 15.05.2006 8:21:13
napísal 6071 príspevkov
http://www.drweiss.cz/produkty/psi-sadlo/
1) pokiaľ som pochopil, tak to nevyrábajú zo psov - čiže falošné značky robia už aj švajčiari.
2) neskutočne sa rehocem na poznámke: Z každého prodaného kusu odvádíme finanční příspěvek na výcvik a přípravu vodicích psů pro nevidomé.

od 24.01.2010 9:53:43
napísal 886 príspevkov
Aj toto patrí do alternatívnej medicíny?
http://magazin.atlas.sk/spektrum/fakty-x-zazracny-cesky-liecitel-nikdy-sa-nezmylil/860037.html

Obrázok užívateľa

od 19.02.2014 20:45:12
napísal 659 príspevkov
dakl píše:
Ano to by sa dalo zaradit do alternativnej mediciny, predovsetkym to diagnostikovanie.

Obrázok užívateľa

od 10.07.2015 17:28:11
napísal 1581 príspevkov
Spero píše:
dakl píše:
Ano to by sa dalo zaradit do alternativnej mediciny, predovsetkym to diagnostikovanie.
Nemyslím si, že toto je alternatívna medicína. Vždy sa každá choroba prejaví na tele a dá sa to spozorovať. Podľa mňa bol veľmi empirický.

[ Príspevkov: 195 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Ďalší

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť