Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Poslať 21.11.2014 11:47:47   Re: medzinárodný deň mužov ;)

od 16.11.2006 13:42:16
napísal 25649 príspevkov
anux píše:
...univerzalny darcek pre muza? dat mu pokoj a neskusat na nom citove vydieranie a srdcervuce sceny. Toto by malo platit uplne na kazdeho...
100 bodov :)

Poslať 21.11.2014 12:22:14   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

od 15.09.2009 13:08:27
napísal 6643 príspevkov
...jeeejda legi, dakujem. :-D odlozim na cestne miesto.
Mam prave jednu taku nestastnicu, co sa s nou rozisiel frajer a to co mu ona teraz robi...neviem, naco je to komu dobre...
Kym sme tu sedeli, hadam 3x mu volala a medzitym esemeskovala, ako jej chyba a ze bez neho nevie zit a podobne tirady...no hrozne cosi...a hysak, ked si vypol mobil, lebo zjavne uz mal chudak dost. A ja tiez.
...ked sa to tak vezme, ani ja taketo sposoby nemam rada a nech to ani nik neskusa...

tomix, minule som cosi hovorila a on tym univerzalnym ovladacom zamieril na mna, normalne som stratila rec a on ze: "wow, funguje to!" :-D

Poslať 21.11.2014 12:39:17   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

od 17.04.2013 11:28:18
napísal 1168 príspevkov
zrovna som sa chcela spýtať, čo všetko akože s tým ovládačom ovláda :D a keď to teda dokonca funguje aj na to, čo tu didy písal o mlčanlivej manželke, tak to asi ozaj stojí za to :lol:

btw. hysterické ženy sú hrôza, ale viete, čo je to hysterický chlap? :o kamarátka s takým chodila... a keď už mala dosť tých telefonátov s otázkami typu, či mu bude verná, a aký mužský hlas to tam počuje (to keď raz šla telefonovať na chodbu a z vedľajšej izby na intráku zrovna odchádzal nejaký chalan, tiež sa s niekým rozprávajúc) atď a rozišla sa s ním, tak to ešte len začalo - vyhrážky, že sa zabije, poštval proti nej polovicu dediny... no jo...

Poslať 21.11.2014 13:46:58   Re: medzinárodný deň mužov ;)

od 16.11.2006 13:42:16
napísal 25649 príspevkov
anux píše:
...jeeejda legi, dakujem. :-D odlozim na cestne miesto.
Mam prave jednu taku nestastnicu, co sa s nou rozisiel frajer a to co mu ona teraz robi...neviem, naco je to komu dobre...
Kym sme tu sedeli, hadam 3x mu volala a medzitym esemeskovala, ako jej chyba a ze bez neho nevie zit a podobne tirady...no hrozne cosi...a hysak, ked si vypol mobil, lebo zjavne uz mal chudak dost. A ja tiez.
Mozes jej odo mna odkazat, ze tymto iba dokazuje, ze ona jeho nikdy nemilovala. Iba SEBA.
Take dievcinky obcas potrebuju "studenu sprchu".
Aj keby bola v tom nevinne (co vacsinou nebyva pravidlo, vzdy su v tom namoceni obaja), aj tak najlepsou reakciou je zazelat tomu druhemu vsetko dobre a z chyby sa do buducnosti poucit.
Ak sa od toho vnutorne "neoslobodi", zopakuje si to pri inom chalanovi, na to moze vziat jed ...
anux píše:
tomix, minule som cosi hovorila a on tym univerzalnym ovladacom zamieril na mna, normalne som stratila rec a on ze: "wow, funguje to!" :-D
Divim sa, ze to prezil ... :lol:

Poslať 21.11.2014 23:57:15   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

od 15.09.2009 13:08:27
napísal 6643 príspevkov
...je to smutne, ked si takto vynucuje pozornost...a zial, poznam viac takych dvojic, kde jeden zostava s tym druhym viac zo sucitu...ale to sa skor ci neskor vypomsti...
Citácia:
Divim sa, ze to prezil ...
...ale legi, ved ja mam dost zmyslu pre humor, aspon si myslim. Rozosmial ma tym... :-D

Poslať 22.11.2014 0:30:35   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

od 07.08.2006 23:41:06
napísal 11052 príspevkov
anux píše:
...univerzalny darcek pre muza? dat mu pokoj a neskusat na nom citove vydieranie a srdcervuce sceny. Toto by malo platit uplne na kazdeho...
no možno aj tieto atribúty boli už myslené ako zahrnuté už v tej mlčanlivej manželke, čo tu bolo spomínané, ktovie ;)
Physis píše:
s tou manželkou to má, žiaľ, niekoľko zádrheľov, napríklad niektorí ju už majú...
nuž hej, to som si tiež potom uvedomil také všelijaké zádrhely, a preto som potom povedal, že úplne najuniverzálnejší je ten sprchový gél (to ešte univerzálnejšie ako kefka, ktorú niektorí majú už vytipovaný nejaký svoj typ kefky, a podobne aj pri ponožkách sa človek musí zhruba trafiť do veľkosti, atď.). Aj keď, ono aj ten svätý pokoj je tiež asi univerzálny a asi aj hodnotnejší než nejaké šampóny či zubné kefky... to bych asi bral teraz najviac: svätý pokoj...

Physis píše:
hysterické ženy sú hrôza, ale viete, čo je to hysterický chlap? :o kamarátka s takým chodila... a keď už mala dosť tých telefonátov s otázkami typu, či mu bude verná, a aký mužský hlas to tam počuje (to keď raz šla telefonovať na chodbu a z vedľajšej izby na intráku zrovna odchádzal nejaký chalan, tiež sa s niekým rozprávajúc) atď a rozišla sa s ním, tak to ešte len začalo - vyhrážky, že sa zabije, poštval proti nej polovicu dediny... no jo...
to je chorobný žiarlivec - podobne sa správajú aj žiarlivé ženy. Dobre že ho nechala, bo s takými by normálny človek ťažko mohol existovať. To jedine že by boli obaja takí žiarliví a potom by ani nikde medzi ľudí nechodili, len by museli byť stále spolu, aby nežiarlili na ostatných, že sú s nimi: ale aj tam býva problém, ak majú deti, tak oni dokážu aj na vlastné deti žiarliť, no proste hrôza...

legionar píše:
anux píše:
Mozes jej odo mna odkazat, ze tymto iba dokazuje, ze ona jeho nikdy nemilovala. Iba SEBA.
Take dievcinky obcas potrebuju "studenu sprchu".
Aj keby bola v tom nevinne (co vacsinou nebyva pravidlo, vzdy su v tom namoceni obaja), aj tak najlepsou reakciou je zazelat tomu druhemu vsetko dobre a z chyby sa do buducnosti poucit.
Ak sa od toho vnutorne "neoslobodi", zopakuje si to pri inom chalanovi, na to moze vziat jed ...
tak to zas nemôžeš až tak čiernobielo, že ak jej chýba, tak to znamená, že ho nikdy nemilovala, len seba - veď to by si tak mohol ísť na pohreb a plačúcim ľuďom povedať, že dotyčného nikdy nemilovali, ale len seba, keď za ním plačú... je to predsa normálna emocionálna reakcia, keď niekomu niekto blízky chýba... - skôr by bolo zvláštne, ak by jej nechýbal... - to sú proste city, v tom veľmi logiku nehľadaj ... ľudia z citových popudov dokážu robiť aj to, čo vôľovo nechcú alebo im je rozumovo absurdné, atď... aj keď, ak by ho už chcela vedome citovo vydierať, tak tam už dajme tomu, že to berie egoisticky, aj keď, aj tam by mohla byť poľahčujúca okolnosť, že jej naozaj veľmi chýba... proste city sú taká zvláštna nerozumná vec, a človek za to ani veľmi nemôže, a nemálo ľudí na to nechtiac aj doplatí... :(

Poslať 20.11.2015 21:00:24   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

napísal 1168 príspevkov
tak trochu oneskorene, ale i tento rok želám prítomným pánom všetko najlepšie :)

PS: včera bol i svetový deň toaliet :o

Poslať 20.11.2015 21:09:49   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

od 10.07.2015 18:28:11
napísal 1581 príspevkov
Physis píše:
tak trochu oneskorene, ale i tento rok želám prítomným pánom všetko najlepšie :)

PS: včera bol i svetový deň toaliet :o
Milé od teba. Ďakujem. :kamarati:

Poslať 21.11.2015 10:07:28   Re: medzinárodný deň mužov ;)

Obrázok užívateľa

napísal 1168 príspevkov
:objatie:

[ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť