anux píše:
P. S. Avi fg som kedysi dostala od kohosi do daru. ...ale o tom otazka nie je...
myslím, že tá otázka bola práve myslená všeobecnejšie, len tam výslovne nezahrnul všetky tie prípady, ale je jasné, na čo narážal, o čo mu išlo ... totiž autorské práva ... takže ak ti aj niekto daroval nejaké avi, ale AK by to nebol originál, tak je to prakticky rovnako ako mať niečo stiahnuté z netu ...
anux píše:
...ako znela otazka? ...na tu ti odpovedal "nie" a je to tak.
Par ulozenych linkov, z ktorych videl asi dva-tri filmy, no paaani, to uz je na basu, nie?
ale veď ja nič nevravím, nikoho do basy neposielam, takže načo hneď taká podráždenosť? ja len že keď si na jednej strane na fóre píšeme o filmoch z youtubu a na druhej strane na takú otázku ten istý človek povie púhe "nie", tak to potom tak divne vyznieva ostatným, čo si tie diskusie pamätajú, že čo si o tom potom pomyslieť? Tak som sa radšej spýtal, aby som vedel, ako to mám brať ... dalo sa to pritom vyriešiť aj tým, že by radšej rovno napísal teda: "pár filmov som si pozrel, ale veľa nie, na basu by to dúfam nebolo" ... a OK, veď pohode, ja tiež som si pár filmov pozrel a to je všetko, a nebudem vravieť, že nie, ani sa vykrúcať, že som si to neukladal v počítači dlhodobo, či pod., keď to je tu predsa irrelevantné ... tak pokoj ... "len som sa pýtal", ako by povedal S