Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Poslať 03.08.2014 15:12:03   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 07.08.2006 22:41:06
napísal 11052 príspevkov
anux píše:
P. S. Avi fg som kedysi dostala od kohosi do daru. ...ale o tom otazka nie je...
myslím, že tá otázka bola práve myslená všeobecnejšie, len tam výslovne nezahrnul všetky tie prípady, ale je jasné, na čo narážal, o čo mu išlo ... totiž autorské práva ... takže ak ti aj niekto daroval nejaké avi, ale AK by to nebol originál, tak je to prakticky rovnako ako mať niečo stiahnuté z netu ...
anux píše:
...ako znela otazka? ...na tu ti odpovedal "nie" a je to tak.
Par ulozenych linkov, z ktorych videl asi dva-tri filmy, no paaani, to uz je na basu, nie?
ale veď ja nič nevravím, nikoho do basy neposielam, takže načo hneď taká podráždenosť? ja len že keď si na jednej strane na fóre píšeme o filmoch z youtubu a na druhej strane na takú otázku ten istý človek povie púhe "nie", tak to potom tak divne vyznieva ostatným, čo si tie diskusie pamätajú, že čo si o tom potom pomyslieť? Tak som sa radšej spýtal, aby som vedel, ako to mám brať ... dalo sa to pritom vyriešiť aj tým, že by radšej rovno napísal teda: "pár filmov som si pozrel, ale veľa nie, na basu by to dúfam nebolo" ... a OK, veď pohode, ja tiež som si pár filmov pozrel a to je všetko, a nebudem vravieť, že nie, ani sa vykrúcať, že som si to neukladal v počítači dlhodobo, či pod., keď to je tu predsa irrelevantné ... tak pokoj ... "len som sa pýtal", ako by povedal S :D

Poslať 03.08.2014 17:56:57   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 02.04.2014 23:44:52
napísal 654 príspevkov
Takze nestahovat, co? Ja som stiahol uz viac filmov, ale vobec nie z financnych dovodov, ak vidim v obchode dobry film tak si ho kupim, len skoda, ze tych obchodov vela nie je a ked uz, tak vo viacerych zas je slaby vyber. Urcite sa daju objednat z netu, to som este neskumal ake su moznosti. Len to je take tazkopadne objednavat a cakat tyzdne, kym to pride.

Poslať 03.08.2014 18:23:22   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 14.08.2012 20:10:44
napísal 2033 príspevkov
ja objednavam z martinus.sk, bohaty vyber je aj v panta rhei. Ale ked kupujem tak kupujem cele trilogie alebo viacdielne flmy ako je Bond, Lord of the Rings, Thor, Batman a podobne. Zo serialov mam iba Dr. Housa. Uvazujem este o kupe Thudorovcoch, ale je to dost vela penazi, no neviem. V zbierke mi chyba este kompletny blue-ray StarWars.

Poslať 03.08.2014 19:02:44   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 654 príspevkov
Tak naposledy som si stiahol Prelomit vlny, co sa povazuje za jeden z najvyznamejsich filmov 90tych rokov a spravil som kratky resers a nenasiel som ziadnu moznost objednania z CZ/SK stranok, mozno este by som nieco vykutal, keby so detailnejsie hladal, ale asi tak je to s tym kupovanim filmov...

Poslať 03.08.2014 19:14:29   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 26.06.2007 16:11:56
napísal 6474 príspevkov
minix) píše:
29.10.2011 :
    prvosienka: Dařbuján a Pandrhola.
    anux: ...nepoznam. Nevadi...)
    prvosienka: Nepoznáš? ... Ako liečil tým lievancovým cestom... možno si spomenieš. :D
    anux: ...urcite som to nevidela, pamat mam zatial, chvalabohu, v poriadku. Teda aspon na filmy, texty a datumy...)
    prvosienka: Nevadí, tak si to určite pozri. :)
    anux: http://youtube.com/watch?v=isLiYdYitbg ...s pozdravom od manzela...)
    prvosienka: Ďakujem, aj ja pozdravujem, no vidíš, a vraj si to nevidela :D
    anux: ...nevidela. On to ma v ulozenych filmoch na dlhe zimne vecery, vravi, ze to tiez este nevidel.

hmmm... tak teraz mi to "nie" akosi nie je veľmi jasné ...
Čo ti nie je jasné? :)
Ja filmy z netu nesťahujem,
iba hudbu. :D

Poslať 03.08.2014 19:25:24   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 19.10.2009 21:07:40
napísal 14381 príspevkov
To adresoval mne.
Hudbu sem-tam stiahnem, ale len po kusoch, nikdy sa mi nepaci cely album cohokolvek.
Ale filmy ma dnes uz vobec nezaujimaju-okrem dokumentov.
Co sme mali dvd a cd, skoro vsetko skoncilo bud u dakoho a zvysok v kontajnerovi. Nechal som si len zopar kusov a komplet cimrmanovky.

Poslať 03.08.2014 19:30:24   Re: stahovanie filmov

od 28.06.2014 20:30:22
napísal 580 príspevkov
Cloe-Clement píše:
dik za odpovede, ani ostatni sa nemusia ostychat.
A vy chlapci s tym nemate moralny problem?
V zásade, boli to nejaké rozprávky, ktoré už medzi tým išli aj v telke, nestiahol som to ja, ale moja švagriná pre moje deti, pričom viem, že keby som chcel byť veľmi rigorózny, tak by som to nevzal, ale nejako sme to prekonali :) Pričom osobne si myslím, že sťahovať niečo hoci aj pre osobnú potrebu nie je správne, veď auto tiež nie je správne ukradnúť pre osobnú potrebu. Skôr ma zaujíma, že ako sa staviate k takým stránkam ako teevee.sk, kde si kopu vecí a skutočne aj tých najnovších môžete pozrieť zadarmo. Je to ok alebo nie?

Poslať 03.08.2014 19:34:55   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 654 príspevkov
frederix píše:
Ale filmy ma dnes uz vobec nezaujimaju-okrem dokumentov.
Neviem, ake mas konkretne skusenosti, ale stale sa tocia zaujimave filmy, netreba sa nechat odradit tym odpadom v TV a popcornovych multiplexoch. Ja si pozriem to, co ma dobre odborne recenzie a malokedy som sklamany.

Poslať 03.08.2014 19:37:19   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 6474 príspevkov
stefan píše:
Skôr ma zaujíma, že ako sa staviate k takým stránkam ako teevee.sk, kde si kopu vecí a skutočne aj tých najnovších môžete pozrieť zadarmo. Je to ok alebo nie?
Neviem...
Ale je pravda, že tie filmy dávno na seba zarobili, takže keď ich niekto dal sem, asi sú už out.

Poslať 03.08.2014 19:44:04   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 654 príspevkov
prvosienka píše:
stefan píše:
Skôr ma zaujíma, že ako sa staviate k takým stránkam ako teevee.sk, kde si kopu vecí a skutočne aj tých najnovších môžete pozrieť zadarmo. Je to ok alebo nie?
Neviem...
Ale je pravda, že tie filmy dávno na seba zarobili, takže keď ich niekto dal sem, asi sú už out.
podla mna to OK urcite nebude, ak by ta strankja mala licenciu tak by to iste nebolo zadarmo

Poslať 03.08.2014 20:05:55   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 6474 príspevkov
Veď ja netvrdím že je to OK
vravím že neviem

Poslať 08.08.2014 11:32:53   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 23.11.2009 23:52:31
napísal 23929 príspevkov
Citácia:
zakony su na to aby sa porusovali
:-D

Poslať 22.08.2014 18:15:17   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

napísal 654 príspevkov
Vsimol som si, ze vela starsich filmov sa predava za 10-20 Kc, cize to naozaj nejde o to usetrit ale skor o dostupnost. U novych filmov, ktore prave bezia v kine je situacia uz ina.

Poslať 24.08.2014 13:14:49   Re: stahovanie filmov

Obrázok užívateľa

od 23.11.2009 23:52:31
napísal 23929 príspevkov
Citácia:
vela starsich filmov sa predava za 10-20 Kc
za niektore filmy je aj tato suma privelka ;)

[ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť