Areopág

kresťansko
katolícke
fórum

Všetkým návštevníkom nášho portálu požehnanie a radosť v Duchu Svätom od nášho Pána. Nech On sám je vaším svetlom a Jeho kríž i zmŕtvychvstanie svedectvom Božej moci vo vašich životoch.
Obsah fóra » Labyrinty bežného života

[ Príspevkov: 7 ] 
Autor Správa
Poslať 02.01.2015 16:01:31   Re: Genetika a dedičnosť chorób

od 22.06.2014 7:16:03
napísal 646 príspevkov
Pomozte stiahnutim jednoducheho programu studovat proteiny, co ma pomoct s liecbou roznych chorob. Je to projekt Standfordskej univerzity http://folding.stanford.edu/

Poslať 02.01.2015 16:27:12   Re: Genetika a dedičnosť chorób

Obrázok užívateľa

od 14.08.2012 20:10:44
napísal 2033 príspevkov
ani za milion. podobnych blbosti som sa aj vramci BOINCU zucastnil. elektriku mi nikto nepreplati a peniaze netlacim...

Poslať 02.01.2015 16:34:37   Re: Genetika a dedičnosť chorób

napísal 646 príspevkov
co ? :))))
sak nemusis nechat zapnuty pocitac ked by si na nom normalne nebol. Mne to teraz bezi a nijak ma to neobtazuje.

Poslať 02.01.2015 16:55:12   Re: Genetika a dedičnosť chorób

Obrázok užívateľa

napísal 2033 príspevkov
to,ze si to pocitac "stiha" popri beznej praci neznamena,ze nemas zvyseny odber elektriky kedze ten program berie volny vypoctovy vykon bud z GPU alebo z CPU a pocitac pracoval akoze na maximum,co beznej kancelarskej praci nevadi a ani nevies,ze tam nieco sroti. ja som tam cez BOINC mal nejaky vyskum proteinov ci co, ale potom co mi v tej dobe celkom vykonne chladice vytacalo (a doplatky za elektrinu taktiez) na maximum a pekne to hucalo tak som si povedal,ze nie. Kedysi boli taketo programy ci setrice obrazovky velmi popularne, ale uz ta vlna opadla a uz ma to nelaka...

Poslať 02.01.2015 17:01:13   Re: Genetika a dedičnosť chorób

napísal 646 príspevkov
Neviem, mne nic nehuci a notas je len velmi mierne teplejsi. Mozno preto ze mam SSD a nie pevny disk, hoci neviem, ci to ma vplyv.
Beriem to ako moznost bez namahy spravit dobry skutok. Pride mi to ako pekna myslienka. Ale tak kazdy moze mat vlastny nazor.

Poslať 02.01.2015 17:07:02   Re: Genetika a dedičnosť chorób

Obrázok užívateľa

napísal 2033 príspevkov
ako som povedal, tiez som takto "pomahal", ale zadarmo to nie je. Ked uz pomozem tak radsej adresnejsie a spracovavat cudzie data v mojom kompe nie je uplne koser a ani uplne bezpecne ... nech je ciel sebeuslachtilejsi......

Poslať 02.01.2015 17:16:09   Re: Genetika a dedičnosť chorób

napísal 646 príspevkov
Podla tohto http://energyusecalculator.com/electricity_laptop.htm
mozme hovorit o max par centovych rozdieloch.
No ako vravim, sak nikto nikoho nenuti, aby to stahoval. Je to kazdeho vec a kazdy vie, v akom stave ma pocitac (ci je pomaly, huci a pod) Len nazyvat to "blbostou" ked ide o vyskum rakoviny, Alzheimera a pod mi pride "blbe"

[ Príspevkov: 7 ] 

Obsah fóra » Labyrinty bežného života

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť